آذربایجان غربیاخبار منطقه آزاد ماکواستان هاحوادثشهرستان هاشوط

۲ کشته درسانحه رانندگی در مسیر ماکو به شوط

رئیس پلیس راه انتظامی آذربایجان غربی ازجان باختن دو تن در پی برخورد یک دستگاه خودروی سواری دنا با سواری پراید در محور” ماکو- شوط” خبر داد .

به گزارش خبرماکو، سرهنگ ” رضا پناهی مقدم ” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی تماس های مردمی با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰مبنی بر وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در محور ” ماکو– شوط”، عوامل امدادی و پلیس راه برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور کارشناسان پلیس راه در محل حادثه مشخص شد به علت برخورد یکدستگاه خودروی سواری دنا با سواری پراید، متاسفانه ۲ نفر سرنشین پراید در دم فوت شدند.

رئیس پلیس راه انتظامی استان ادامه داد: کارشناسان پلیس راه علت اصلی این حادثه را عدم رعایت حق تقدم  از سوی راننده دنا و بی توجهی به مقررات راهنمایی و رانندگی اعلام کردند.

سرهنگ پناهی مقدم در پایان از همه رانندگان خواست از سرعت غیرمجاز پرهیزکنند و با صبر و حوصله رانندگی کرده، مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و به حقوق دیگران نیز احترام بگذارند، تا شاهد اینگونه حوادث تلخ نباشیم

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 4 =

دکمه بازگشت به بالا