اجتماعیشهرستان هاماکو

رفع نشت نامرئی آب در روستای قره تپه شهرستان ماکو

مدیر امور آبفای شهرستان ماکو از کشف و رفع یک نشت نامرئی آب در روستای قره تپه شهرستان ماکو و حل مشکل با حجم آب حدود ۳ لیتر در ثانیه خبر داد.

 به گزارش خبرماکوحسین جعفری نژاد با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به افت فشار آب شرب در روستای قره تپه در ماه‌های اخیر و پیگیری و بازدید‌های مکرر واحد بهره برداری شبکه آب از تاسیسات آبرسانی روستا، نهایتا در حین حفاری جهت اصلاح قسمتی از شبکه و مشاهده حجم آب در عمق زمین و تلاش چند روزه اکیپ اتفاقات، نسبت به رفع نشت نامرئی آب و جلوگیری از هدر رفت با حجم حدود ۳ لیتر در ثانیه اقدام شد.

وی افزود: نشت آب در روستای قره تپه باعث افت قابل توجه فشار آب شرب و موجب نارضایتی اهالی این روستا شده بود که با تلاش کارکنان امور آب و فاضلاب ضمن کشف علت و محل نشت، مشکل مرتفع و فشار آب نیز بهبود یافت.
روستای قره تپه از روستاهای بخش مرکزی ماکو در شمال استان آذربایجان غربی واقع شده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا