اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوشهرستان هاشوطورزشی

۷ باشگاه ورزشی خصوصی در شوط پلمب شد

به گزارش خبرماکو- فرماندار شوط با اشاره به شروع موج چهارم کرونا در این منطقه و تشدید بازرسی ها از اصناف گفت: هفت باشگاه خصوصی  با ۱۹۰میلیون ریال جریمه در این شهرستان پلمب و تعطیل شد.۷ باشگاه ورزشی خصوصی در شوط پلمب شد

حسن عبداللهی اصل روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرماکو اظهار داشت: این بازرسی ها  توسط اکیپ تشکیل شده در این شهرستان صورت گرفته و در یک هفته ۲۴۰مورد بازرسی از واحدهای صنفی و صنعتی برای مبازره با ویروس کرونا و ایجاد تعادل در بازار انجام شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه دراین راستا، هفت باشگاه خصوصی در شهرستان شوط که به اخطارهای بهداشتی توجه نکردند و همچنان به باز بودن واحد های صنفی خود اصرار داشتند، ادامه داد:  پس از تشکیل پرونده به میزان ۱۹۰میلیون ریال جریمه، پلمب شدند.

فرماندار شوط همچنین با بیان اینکه اگر مردم بهداشت و شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نکنند وضعیت شکننده تر از وضع حاکم خواهد بود و غبر قابل کنترل خواهد شد، اضافه کرد: در این صورت زیر ساخت‌ها بهداشت و سلامت جوابگوی مبتلایان بیشتر نخواهد بود.

شهرستان شوط هم اکنون در وضعیت قرمز قرار دارد.

شوط یکی از شهرهای شمالی استان آذربایجان غربی که در داخل منطقه آزاد ماکو قرار گرفته است.


۱۱ قلیان سرا در شوط پلمب و تعطیل شد

۵ باشگاه ورزشی در شوط پلمب شد

۱۴ قلیان‌سرا و چای‌خانه سنتی در ماکو و شوط پلمب شد

۷ واحد صنفی متخلف در ماکو و شوط پلمب شد

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا