اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

امام جمعه ماکو: حمایت از قوه قضائیه در مبارزه با جرم و تخلف در جامعه ضروری است

امام جمعه ماکو با بیان اینکه قوه قضاییه مرکز عدالت در جامعه است، گفت: سلامت قوه قضاییه یکی از ملزومات بوده و این قوه ملجا و پناهگاه ستم دیدگان است که باید همه ما از این قوه حمایت و در مقابل افرادی که چهره این قوه را خدشه دار می کنند، برخورد کنیم.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، حجت الاسلام ایوب رنجبری در خطبه های نماز جمعه این هفته ماکو با بیان اینکه باید با افرادی که قصد تخلف در قوه قضاییه دارند، برخورد جدی شود، افزود: متاسفانه برخی افراد با حرکات نادرست ناامیدی را در جامعه ترویج و چهره این قوه را خدشه دار می کنند که باید در مقابل این افراد با قدرت ایستاد.
وی با اشاره به لزوم ترویج انقلابی گری در جامعه اظهار کرد: باید از جوانان انقلابی در جامعه حمایت و این روحیه را در جامعه ترویج کنیم.
وی با بیان اینکه ایام مبارک دهه فجر بهرین فرصت برای بازخوانی گفتمان انقلاب اسلامی است، ادامه داد: باید نسل جوان بداند و متوجه شود که این انقلاب با خون شهدا و جوانان این مرز و بوم به دست آمده است.
امام جمعه ماکو اظهار کرد: جوانان بدانند و به دنیا نشان دهند که این انقلاب به سادگی به دست نیامده که به راحتی هم از بین برود.
ماکو در شمال آذربایجان غربی قرار دارد

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 5 =

دکمه بازگشت به بالا