اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوپلدشتشهرستان ها

امام جمعه پلدشت: بسیج بازوی توانمند کشور است

امام جمعه شهرستان پلدشت گفت: ایمان و تقوای جوانان در کنار تلاش‌های شبانه‌روزی منجر به رشد و پیشرفت کشور شده است.

به گزارش خبر ماکو،حجت‌الاسلام‌ و المسلمین وحید طالبی با اشاره به اجتماع بزرگ بسیجیان گفت: بسیج در واقع بازوی توانمند کشور است و هفته بسیج فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب است.

وی ادامه داد: بسیج در بسیاری از عرصه‌های امنیتی، فرهنگی و اجتماعی نقش‌آفرین است در این نهاد مقدس مقابل فتنه‌ها ایستاد و کشور را در مقابل تهدیدات دشمنان بیمه کرد.

امام‌جمعه پلدشت اظهار کرد: بسیج نه‌تنها در ایران بلکه در کشورهای منطقه نیز تأثیرگذار است و به معنای واقعی کلمه، یک شجره طیبه است که به‌خاطر وجود آن باید به خودمان ببالیم و خودمان را جزئی از آن بدانیم.

حجت‌الاسلام‌ طالبی افزود: هوشیاری و آگاهی در زمان مناسب مهم‌ترین ویژگی است که بسیج توانسته در چهار دهه گذشته از خود نشان دهند به‌طوری‌که بدون منتظر ماندن برای دستور به‌صورت خودجوش در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرینی کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حقوق بشر آمریکایی اضافه کرد: حقوق بشر آمریکایی بزرگ‌ترین دروغ قرن است؛ زیرا غرب فقط شعار حقوق بشر می‌دهد، اما از حقوق انسان‌ها و رفتار بشری خبری نیست.

امام جمعه پلدشت تاکید کرد: امریکا یکی از بزرگ‌ترین نقض‌کنندگان حقوق بشر در جهان است.

وی خاطر نشان کرد: جنایات صورت‌گرفته در ژاپن، ویتنام، سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران، اقدامات ضدبشری در عراق و افغانستان، حمایت از رژیم کودکش صهیونیستی و نقش داشتن در کودتاهای مختلف کشورهای دیگر تنها گوشه‌ای از اقدامات ضد حقوق بشری امریکا است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + یک =

دکمه بازگشت به بالا