اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

۱۵ نفر در رابطه با قاچاق مواد مخدر در پلدشت دستگیر شدند

دادستان پلدشت گفت: ۱۳ پرونده قاچاق در راستای مبارزه با مواد مخدر این شهرستان در سه ماهه اول سال جاری تشکیل شده است و در این راستا ۱۵ متهم دستگیر شده اند.

 به گزارش خبرماکو ، حجت الاسلام ابراهیم خلیل عباس نژاد در سومین شورای مبارزه با مواد مخدر پلدشت افزود: در این مدت برای ۹ پرونده اجرای احکام کیفری صادر شده است که ۹ نفر به شلاق محکوم شده اند.82571197-71690617

وی با اشاره به احکام کیفری صادره ادامه داد: متهمان به ۱۲.۵ سال حبس و پرداخت ۱۹۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده اند و از آنان ۲۲۰ گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده است.
اکبر عبدالله نژاد، فرماندار پلدشت نیز در این جلسه گفت: تمامی دستگاه ها باید به رسالت خود در امر مبارزه با مواد مخدر به صورت جدی عمل کنند زیرا با تحقق این امر می توان گام موثری در قبال مبارزه با این بلای خانمانسوز برداشت.
فرماندار پلدشت در ادامه به فرا رسیدن پنجم تیر، روز مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: جهت آشنایی مردم و به خصوص جوانان با مضرات مواد مخدر برنامه هایی همچون برپایی نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد، همایش مبارزه با مواد مخدر، کارگاه آموزشی توان افزایی بانوان و مسابقات ورزشی در این شهرستان برگزار می شود.
به گزارش ایرنا در ادامه این جلسه حاضران به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در رابطه با مبارزه و مقابله هرچه بهتر با گسترش مواد مخدر در این شهرستان پرداختند.
مقابله با سرقت و قاچاق کالا، مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با ناهنجاری ها و بداخلاقی های اجتماعی و کاهش تصادف ها از اولویت های پنج گانه انتظامی این استان در سال جاری است.
سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۶۵۱ عملیات منجر به کشف انواع کالاهای قاچاق در این استان انجام شده که حدود ۱۷ درصد بیشتر از سال ۹۴ بوده و ۲۸ شبکه قاچاق کالا شناسایی و متلاشی شده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =

دکمه بازگشت به بالا