اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

واکنش ائمه جمعه منطقه آزاد ماکو به ترور شهید فخری‌زاده

 به گزارش خبرماکو  ائمه جمعه منطقه آزاد ماکو با صدور پیامی جداگانه، در پی شهادت شهید محسن فخری زاده پیام تسلیتی صادر کردند.

حجت الاسلام سید محمد هاشمی، امام جمعه ماکو:

بسمه تعالی

واکنش ائمه جمعه منطقه آزاد ماکو به ترور شهید فخری‌زاده

بار دیگر ایادی استکبار که دست خود را از همه جا کوتاه دیده و توان رویارویی با جوانان غیور این مرز و بوم را در خود ندیده اند در اقدامی بزدلانه به ترور و تروریسم روی آورده و دست خود را به خون پاک یکی دیگر از دانشمندان هسته ای کشورمان آغشته کردند به این خیال واهی که خواهند توانست مانع پیشرفت و پیشروی ملت ایران در عرصه‌های مختلف علمی شوند.

اینجانب ضمن محکوم کردن این اقدام شنیع دشمنان، شهادت «محسن فخری‌زاده» رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را به محضر مقام معظم انقلاب (مدظله العالی)، جامعه دانشمندان هسته ای و وزارت دفاع، خانواده وی و ملت شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض کرده و علو درجات برای این شهید بزرگوار و صبر جزیل برای بازماندگان را از محضر خداوند منان خواستارم.

حجت الاسلام محمد رضا جباری امام جمعه شهرستان شوط:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

امروز که استکبار جهانی کمر به نابودی ذخایر علمی ایران اسلامی بسته است و با عوامل و مزدوران کوردل و تروریست‌های جنایتکار یکی دیگر از دانشمندان برجسته جهان هسته ای را که نشان حریت و فرزانگی این مرز و بوم بود، مورد هدف قرار داده و ناجوانمردانه به شهادت رساند بار  دیگر نشان داد که نه تنها مذاکره بلکه صحبت در هر موردی با این جنایتکاران معنایی جز خفت و ظلمت نخواهد داشت.

خونخواران عالم بدانند که جوانان ما در دفاع از حریم حرم، محسن حججی و در دفاع از کیان علمی محسن فخری زاده، هر کدام محسن هستند.

اینجانب ضمن محکوم کردن این عمل نابخردانه که حتما انتقام آن را خواهیم گرفت، شهادت این عزیز والامقام را محضر حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه، مقام معظم رهبری مدظله العالی، امت مقاوم ایران اسلامی و خانواده گرامی این شهید سرفراز تبریک و تسلیت عرض نموده و از خداوند منان علو درجات را به روح آن مرحوم خواستارم.

حجت الاسلام وحید طالبی امام جمعه پلدشت:

بسم الله الرحمن الرحیم

جمهوری اسلامی ایران در سالیان گذشته بزرگترین قربانی تروریسم در جهان بوده و هرگونه اقدام تروریستی در سرتاسر جهان، علیه هرکس صرف نظر از اینکه شهروند عادی، نظامی و یا دانشمند هسته‌ای باشد، محکوم است.

رژیم غاصب اسرائیل و برخی کشورهای غربی سال‌هاست از حربه ترور به‌عنوان یک وسیله برای پیشبرد اهداف و منافع خود استفاده می‌کنند و در عین حال تلاش دارند این تروریسم دولتی را به‌عنوان ابزاری مشروع و مقبول جلوه دهند.

ترور و حذف فیزیکی شخصیت‌ها، نشانه‌ای از اوج ناتوانی دشمنان در برابر عزم ملت‌هایی همچون ایران برای پیشرفت علمی و حرکت به سمت خودکفایی است و ترور توسط هرکس که باشد، از نظر انسانی، حقوقی و باورهای دینی غیرقابل قبول و محکوم است.

این ترور از تبعات سنگین اعتماد به غرب و ارائه اطلاعات دانشمندان کشور در مجامع بین المللی است اما ملت جمهوری اسلامی ایران هیچگاه در برابر زیاده خواهی دشمنان کوتاه نمی آید.

استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونستی بدانند که این ترور ها بدون جواب نمی ماند و منتظر انتقام سخت خون این شهید هسته ای و موشکی باشند.


مدیرعامل: ائمه جمعه و روحانیون با اطلاع رسانی از خدمات دولت، با هجمه های تبلیغاتی دشمنان مقابله کنند

امام جمعه موقت ماکو: گروه‌های ضد انقلاب برای براندازی نظام تلاش بیهوده می‌کنند

امام جمعه جدید ماکو معرفی شد

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا