بین المللسراسریشهرستان هاگردشگریماکوورزشی

برگزاری رالی تور گردشگری جاده ابریشم در منطقه آزاد ماکو

رالی تور گردشگری بین‌المللی جاده ابریشم، مرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در آن با ورود به ایران از جاذبه‌های نوار شمالی و پایتخت کشورمان بازدید می‌کنند.

به گزارش خبر ماکو، این رویداد با هماهنگی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و در پی برگزاری موفق رالی جاده ابریشم با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در سال گذشته برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این رالی تور در مسیر پیمایش خود، از طریق مرز بازرگان وارد ایران می‌شوند و طی حدود پنج روز از شهرهای بازرگان، ماکو، تبریز، زنجان، تهران، ساری، گرگان و بجنورد عبور و از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، فرهنگی و گردشگری این مناطق بازدید خواهند کرد.

کانون جهانگردی و اتومبیلرانی بر اساس وظایف و مأموریت‌های ملی و بین‌المللی خود و با هدف تقویت همکاری با کلوپ‌ها و انجمن‌‌های اتومبیلرانی دیگر کشورها، برای دومین سال پیاپی تا لحظه خروج این گروه از نقطه صفر مرزی باجیگران در استان خراسان رضوی، وظیفه تسهیل سفر و تسریع در تردد و همچنین همراهی با این گردشگران را بر عهده خواهد داشت.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 2 =

دکمه بازگشت به بالا