اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

22 تُن برنج قاچاق در گمرک بازرگان کشف شد

منطقه آزاد ماکو – خبرماکو -سرپرست اداره کل گمرک بازرگان گفت: از یک کامیون خروجی 22 تُن برنج خارجی قاچاق کشف و ضبط شد.

صادق نامدار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرماکو  اظهار داشت: در این رابطه یک نفر متهم دستگیر بعد از تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شد.
وی افزود: کامیون حامل برنج نیز توقیف شد و ارزش ریالی برنج مکشوفه پنج میلیارد و 180میلیون ریال می باشد.
به گزارش خبرماکو، بازرگان و شهرستان ماکو در مجاورت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران در این منطقه و با این کشورها به ترتیب 130 و 140 کیلومتر است.
روزانه هزاران مسافر و وسایل نقلیه از طریق مرز بازرگان تردد کرده و ماموران گمرک با دقت و هوشیاری و همچنین استفاده از تجهیزات کنترلی به صورت شبانه روزی نسبت به انجام کنترل های لازم اقدام می کنند.
این گمرک در سال 1305 شمسی تاسیس شده و تنها مرز بین المللی بین 2 کشور ایران و ترکیه به شمار می رود که به صورت 24 ساعته در حال فعالیت است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هفده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا