اجتماعیچالدرانشهرستان ها

۱۱ واحد مسکونی خیّرساز ویژه مددجویان در چالدران افتتاح شد

به گزارش خبرماکو- مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) چالدران گفت: ۱۱ واحد مسکونی خیّرساز در این شهرستان افتتاح شد و در اختیار مددجویان تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان قرارگرفت.  

التفات رضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبر ماکو اظهار داشت: از این تعداد مسکن، یک واحد احداث و ۱۰ واحد نیز ۱۱ واحد مسکونی خیّرساز ویژه مددجویان در چالدران افتتاح شدتوسط خیّرین مسکن ساز استان‌های تهران و البرز تعمیر و تکمیل شده است.

وی افزود: برای تکمیل و احداث این تعداد مسکن، ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط خیّران هزینه شده است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) چالدران با بیان اینکه در حال حاضر پنج واحد مسکونی دیگر نیز ویژه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) در مناطق شهری و روستایی در دست احداث است، اضافه کرد:  برای احداث این تعداد نیز بیش از پنج میلیارد ریال توسط کمیته امداد امام (ره) هزینه می شود و تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهند رسید.

چالدران، شهرستان مرزی در شمال آذربایجان غربی و در مجاورت مرزهای ایران با ترکیه است.

هم اکنون سه هزارخانوار با جمعیتی معادل هفت هزار و ۸۳۴ نفر در چالدران تحت حمایت کمیته امداد بوده و از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند.

این شهرستان حدود ۵۰ هزارنفر جمعیت دارد.


۹۶میلیارد ریال وام اشتغال به مددجویان کمیته امداد چالدران پرداخت شد

افزایش ۳۵درصدی کمک خیرین به کمیته امداد چالدران

احداث ۲۶ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد در چالدران

کمک هفت میلیارد ریالی کمیته امداد برای ساخت و تعمیر مسکن مددجویی در چالدران

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا