اجتماعیچالدرانشهرستان ها

سال گذشته/
مایه کوبی بیش از میلیون نوبت سر دام سبک و سنگین بر علیه انواع بیماری های دامی

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان چالدران گفت: در راستای سیاست های سازمان دامپزشکی کشور در حوزه مبارزه کنترل، پیشگیری و مبارزه با انواع بیماری های دامی بیش از یک میلیون و ششصد و نود و پنج هزار نوبت راس انواع دام سبک و سنگین بر علیه انواع بیماری های دامی واکسینه شده است.

به گزارش خبر ماکو به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر جعفری با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین و موثرترین راههای کنترل و پیشگیری بیماری های واگیر دامی و مشترک بین انسان و دام، مایه کوبی مستمر و منظم دام علیه این بیماری است، اظهار داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون و ششصدو نودوپنج هزار و چهار صدو شصت و پنج نوبت راس دام انواع دام سبک و سنگین با همکاری اکیپ های مایه کوبی بخش دولتی و خصوصی در شهرستان چالدران علیه انواع بیماری های دامی از قبیل تب برفکی، آبله، شاربن، لمپی اسکین، طاعون نشخوارکنندگان کوچک، هاری، آنتروتوکسمی، قانقاریا، آگالاکسی و پاستورولوز مایه کوبی و ایمن سازی شده اند.

وی افزود: رعایت ضوابط بهداشتی، قرنطینه ای در ورود و خروج، حمل و نقل، نگهداری و تغدیه دام، رعایت مسائل بهداشتی فردی شامل پوشیدن چکمه، لباس کار و واکسیناسیون بموقع دامها در کنترل بیماری های دامی بسیار موثر بوده و می تواند خطر شیوع بیماری در دامداری ها را تا حد زیادی کاهش دهد.

دکترجعفری در پایان این مطلب که وظیفه شبکه دامپزشکی تامین بهداشت دام و حفاظت و صیانت از جمعیت دامی منطقه بعنوان یک سرمایه ملی میباشد، از تمامی دامداران بویژه دامداران روستایی درخواست نمود برای حفظ سرمایه خود در برابر بیماری های واگیر دامی همکاری لازم با اکیپ های اعزامی دامپزشکی را بعمل آورند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + هشت =

دکمه بازگشت به بالا