آذربایجان غربیاجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکواستان هاشهرستان هاگردشگریماکو

مدیرکل محیط زیست آذربایجان غربی عنوان کرد؛
تالاب‌های شیبلو و بورالان در آستانه ثبت در کنوانسیون رامسر

 مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: تالاب‌های شیبلو و بورالان در آستانه ثبت در کنوانسیون رامسر هستند.

به گزارش خبر ماکو، سعید شهند در این زمینه اظهار کرد: روند قانونی و تخصصی در راستای ثبت تالاب‌های شیبلوی پلدشت و بورالان ماکو در شمال استان در حال طی شدن است و این ۲ تالاب در آینده نزدیک به لیست تالاب‌های بین المللی عضو کنوانسیون رامسر استان اضافه می‌شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه که عضویت این ۲ تالاب همزمان با روز جهانی تالاب‌ها در لیست کنوانسیون رامسر قطعی شود، ادامه داد: با اضافه شدن این ۲ تالاب، آذربایجان غربی تنها استان کشور خواهد بود، که با هشت تالاب بین المللی عضو کنوانسیون رامسر بیشترین تالاب بین المللی را در خود جای داده است.

شهند از جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی نیز طی سال گذشته خبر داد و افزود: بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار که افزایش ۱.۲ درصدی نسبت به سال مالی ۱۴۰۰ داشته است در قالب اعتبارات طرح تملک دارایی‌های ملی و استانی به اداره کل حفاظت محیط زیست ابلاغ شده بود که همگی این اعتبارات در موعد مقرر و در بیش از ۳۰ پروژه زیست محیطی در سرتاسر استان جذب و هزینه شد.

وی با اشاره به حوزه‌های هزینه کرد این اعتبارات بیان کرد: حوزه محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، یگان حفاظت و محیط بانان و پاسگاه‌های محیط بانی، کنترل و اطفای حریق در داخل مناطق تحت مدیریت، پایش برخط مناطق تحت مدیریت و همچنین حوزه محیط زیست انسانی از جمله آنها هستند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا