اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

۶۱ درصد از مراتع آذربایجان غربی در اختیار عشایر است

مدیر کل امور عشایری آذربایجان غربی گفت: ۶۱ درصد از مراتع آذربایجان غربی در اختیار عشایر است

به گزارش آوای آزاد آذربایجان، بهرام زینال‌زاده امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: ۲ میلیون و ۶۷۰ هزار هکتار از کل عرصه‌های آذربایجان غربی را مرتع تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به مراتع در اختیار عشایر آذربایجان غربی، تصریح کرد: یک‌میلیون و ۶۱۵ هزار هکتار از مراتع استان

img10261795

در اختیار عشایر است که ۶۱ درصد از مراتع استان را تشکیل می‌دهد که در اختیار عشایر است.

مدیر کل امور عشایر آذربایجان غربی با بیان اینکه مراتع آذربایجان غربی با داشتن آب و هوای خنک و علوفه مناسب از مناطق ییلاقی مهم است، اذعان داشت: شهرهای ماکو، چالدران، خوی، سلماس و پلدشت از مهم‌ترین شهرهای عشایری آذربایجان غربی هستند.

این مسؤول یادآور شد: حفظ منابع طبیعی و مراتع استان نیازمند مشارکت همه عشایر است تا این سرمایه ملی حفظ شود.

زینال‌زاده با اشاره به اعتبارات عمرانی مصوب شده برای عشایر استان، اذعان اشت: اعتبار مصوب شده برای عشایر استان۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیون ریال است که ۶ هزار و ۳۳۹ میلیون ریال تخصیص یافته است.

وی با اشاره به اعتبارات هزینه شده اعلام کرد: این اعتبارات برای پروژه‌های ایل‌راهها، بهسازی چشمه و آبخشور دامی هزینه شده است.

مدیر کل امور عشایر آذربایجان غربی با بیان اینکه آذربایجان غربی بعد از استان‌های خوزستان و فارس سومین استان عشایرنشین است، اظهار داشت: عشایر آذربایجان غربی ۱۵ هزار و ۵۹۹ خانوار است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا