اجتماعیشهرستان هاگزارش تصویریماکوورزشی

به مناسبت هفته دفاع مقدس
همایش پیاده‌روی خانوادگی در ماکو برگزار شد+عکس

به مناسبت هفته دفاع مقدس، همایش پیاده‌روی خانوادگی با حضور سرپرست فرمانداری ماکو، کارکنان ادارات و اقشار مختلف مردم ورزش‌دوست شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرماکو، در راستای ترویج فرهنگ ایثار و پاسداشت یاد و خاطره شهیدان، صبح امروز همایش پیاده‌روی خانوادگی در ماکو برگزار گردید.

این برنامه با حضور رضا رضایی، سرپرست فرمانداری ماکو، جمعی از مسئولان ادارات، کارکنان دستگاه‌های اجرایی، خانواده‌ها و علاقه‌مندان به ورزش همراه شد. شرکت‌کنندگان با پیمودن مسیر پیاده‌روی از پارک امام خمینی(ره) و حاضر شدن بر سر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های دفاع مقدس، بر اهمیت ورزش همگانی و تقویت بنیان‌های خانوادگی و اجتماعی تأکید کردند.

حضور پرشور خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم، نمادی از همبستگی اجتماعی و پاسداشت ارزش‌های معنوی و ملی بود. لازم به ذکر است: در حاشیه این برنامه از جناب آقای علیرضا مختاری به عنوان رئیس هیئت ورزش‌های همگانی نمونه تجلیل شد.

عکس و خبر: مهدی تندرست

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا