پیش بینی افزایش ۱.۵برابری خرید گندم در ماکو

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸ گفت : افزایش ۱.۵ برابری خرید گندم در مراکز خرید شهرستان ماکو پیش بینی می شود .
به گزارش خبر ماکو : از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا ) منطقه آذربایجان غربی ، “آقایاری ” مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸ در جلسه انتصاب مدیر جدید شرکت غله و خدمات بازرگانی ماکو که محل دفتر فرمانداری این شهرستان ترتیب یافته بود با اعلام این مطلب گفت : بر اساس مصوبات آخرین جلسه ساماندهی آرد و نان استان امسال حدود ۴۵۰ هزار تن گندم جهت تامین آرد مورد نیاز برآورد شده است که پیش بینی می شود این میزان به ۵۰۰ هزار تن برسد.
وی با اشاره به دیگر مصوبات آخرین جلسه ساماندهی آرد و نان استان اظهار داشت : مقررگردید تا از انتقال گندم به سایر استان ها و کشورهای همسایه ممانعت بعمل آید.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸ با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال در شهرستان ماکو میزان خرید گندم ۱.۵ برابر افزایش داشته باشد گفت : در حال حاضر سیلوهای شهرستان ماکو از ظرفیت ذخیره استاندار ۷۵ هزار تن گندم برخوردار است.
” آقایاری در ادامه خاطر نشان ساخت : در راستای اجرای مصوبه دولت حدود ۲۰ درصد نانوایی های برخوردار از سهمیه به آزاد تبدیل خواهد شد.
” شاهین علیزاده ” فرماندار شهرستان ماکو در این جلسه با تبریک انتصاب مدیر جدید شرکت غله و خدمات بازرگانی شهرستان و تقدیر از زحمات و تلاش های چندین ساله زارعی مدیر قبلی این شرکت گفت : با همکاری و تعامل شرکت غله و ادارات ذیربط با اتحادیه نانوایان شرایط مطلوبی در حوزه گندم ، آرد و نان شهرستان حاکم است.
وی افزود : در حال حاضر حدود ۱۳۶ واحد نانوایی در سطح شهرستان فعالیت می کنند که نظارت صحیح بر فعالیت این واحد ها مستلزم همکاری و تعامل تنگاتنگ اعضای کمیسیون آرد و نان با یکدیگر است.
فرماندار ماکو با تاکید بر آمادگی کامل مراکز خرید گندم اظهار داشت : در شهرستان ماکو دو مرکز برای خرید گندم دایر می باشد و در مناطق دور دست از پتانسیل مباشر که شامل ۹ واحد مرکز خرید سازمان تعاون روستایی است استفاده خواهد شد.
ایشان در پایان به جمعیت شناور شهرستان اشاره کرد و خاطر نشان ساخت : با توجه به وجود بازار چه مرزی منطقه آزاد و تردد بیش از ۸۰۰ خودرو ترانزیتی، سواری و همچنین ورود و خروج تعداد زیادی از مسافران شایسته است ضمن افزایش سهمیه آرد شهرستان توجه ویژه ای به این منطقه شود.
در ادامه این جلسه زارعی با ارائه گزارشی از وضعیت موجود حوزه گندم ، آرد و نان از حمایتهای فرماندار ، توجه ویژه مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸ به شهرستان ماکو و همکاری و تعامل اعضای کمیسیون آرد و نان با این شرکت تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش ایسنا : در پایان این جلسه با اهداء لوح و هدایای از” زارعی” مدیر قبلی شرکت غله و خدمات بازرگانی ماکو تقدیر و ” تیمور زاده ” بعنوان مدیر جدید این شرکت معرفی شد.










