اقتصادیپلدشتشهرستان ها

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدشت
گلخانه‌ها، کلید بهینه‌سازی اراضی غیرقابل‌کشت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدشت گفت: کشت‌های گلخانه‌ای منجر به استفاده بهینه از اراضی غیرقابل‌کشت می‌شود.

به گزارش خبرماکو، سامر اسدی با اشاره به اهمیت کشت گلخانه‌ای اظهار داشت: گلخانه‌ها یکی از سازه‌های مهم در صنعت کشاورزی بوده و از مزایای گلخانه‌ها می‌توان به افزایش بهره‌وری در مصرف آب، کنترل آفات و بیماری‌ها و تولید محصول در خارج از فصل که باعث افزایش بهره‌وری کشاورزی می‌شود.

وی ادامه داد: کشت‌های گلخانه‌ای منجر به استفاده بهینه از اراضی غیرقابل‌کشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدشت افزود: کشت گلخانه از هدررفت انرژی جلوگیری کرده و خیلی راحت می‌توان آبیاری، دما، رطوبت و نور را کنترل کرد، این موضوع هم باعث افزایش کیفیت و کمیت محصول می‌شود.

وی با اشاره به برداشت محصولات از کشت‌های گلخانه‌ای اظهار کرد: سالانه نزدیک به یک‌صد تن محصول کشاورزی در واحدهای گلخانه‌ای شهرستان پلدشت تولید و روانه بازار مصرف در سراسر کشور می‌شود

اسدی با اشاره به محصولات کشت شده در گلخانه اضافه کرد: محصولاتی از قبیل خیار، گوجه‌فرنگی و فلفل در این گلخانه‌ها داده می‌شود و برای ۳۰ نفر در این گلخانه‌ها به‌صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

گلخانه‌ها به‌عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در توسعه کشاورزی و اقتصاد محله‌ها نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند. این تأسیسات با فراهم‌کردن محیطی کنترل‌شده و مناسب برای رشد گیاهان، می‌توانند تولید محصولات کشاورزی را بهبود ببخشند و از نظر اقتصادی و اجتماعی تأثیرات مثبتی در جامعه به وجود آورند.
گلخانه‌ها به کشاورزان اجازه می‌دهند تا در تمام طول سال محصولات کشاورزی تولید کنند، این توانایی به‌ویژه در مناطقی که شرایط آب‌وهوایی نامساعد یا زمستان‌های سرد دارند، اهمیت دارد، با بهره‌گیری از گلخانه‌ها، کشاورزان می‌توانند از زمین‌های خود بهترین استفاده را ببرند و درآمد خود را افزایش دهند.
گلخانه‌ها به دلیل کنترل بهتر شرایط محیطی، نیاز به استفاده از سموم و آفت‌کش‌ها کمتر است، این مسئله نه‌تنها به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند؛ بلکه موجب تولید محصولات سالم‌تر و باکیفیت‌تر می‌شود که از نظر بهداشتی برای مصرف‌کنندگان بهتر است.
احداث و بهره‌برداری از گلخانه‌ها می‌تواند فرصت‌های شغلی جدیدی را در جامعه محلی ایجاد کند. از کارگران مزرعه گرفته تا مهندسان کشاورزی و کارشناسان محیط‌زیست، همه در بهره‌برداری و نگهداری از گلخانه‌ها نقش دارند. این اشتغال‌زایی به بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش رفاه جامعه کمک می‌کند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا