اولین دوره مسابقات کشوری سافاری در منطقه آزاد ماکو برگزار شد

به گزارش خبرماکو، معاون فرهنگی،اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: اولین دوره مسابقات کشوری سافاری “با مختصات” در منطقه آزاد ماکو در قالب جشنواره زمستانی برگزار شد.
بهنام امیربان در حاشیه برگزاری این مسابقات در گفت و گو با خبرماکو اظهار داشت: این مسابقات صبح روز شنبه از جلوی کاخ سردار ماکو آغاز شد و در این دوره از مسابقات سافاری تعداد ۲۰۰ ورزشکار از استان های مختلف کشور از جمله استان های قزوین، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، تهران، البرز، زنجان،، کردستان، خوزستان، لرستان شرکت داشتند که در نهایت از ۱۰ نفر اول تجلیل شدند.
وی در ادامه با بیان اینکه برگزاری این مسابقات که جزویی از برنامه های جشنواره زمستانی بود در راستای معرفی ظرفیت ها و جاذبه های طبیعی و تاریخی منطقه آزاد ماکو در سطح ملی و رونق صنعت گردشگری در وسیعترین منطقه آزاد کشور انجام شد، اضافه کرد: ایجاد نشاط و شادی در بین خانوادهها، آمادگی برای برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی دیگر و میزبانی از گردشگران و مسافران از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات بود.
معاون فرهنگی،اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد: این مسابقات با عبور خودروهای ۲ دیفرانسیل در مسیر ۱۳۰ کیلومتری واقع در محدوده جاذبه های طبیعی و تاریخی منطقه آزاد ماکو برگزار شد.
به گزارش خبرماکو، در سافاری با مختصات، شرکت کنندگان با نقشه خوانی، نسبت به مسیریابی برای ۱۰ مختصات اعلام شده در کمترین زمان و کمترین خطا اقدام می کنند.
![]() |
![]() |