اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوپلدشتشهرستان هاماکوورزشی

جشنواره ماهیگیری منطقه آزاد ماکو برگزار شد

به گزارش خبرماکو، به همت معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ماکو جشنواره ماهیگیری با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در تفرجگاه کمپ ارس شهرستان پلدشت برگزار شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در آئین اختتامیه این جشنواره گفت: این منطقه با توجه به موقعیت استراتژیک خود از قابلیت بالایی برای رونق گردشگری تجاری برخوردار است.

حسین گروسی با بیان اینکه منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد ایران همانند سایر مناطق آزاد کشور دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مستعد و مناسبی جهت توسعه گردشگری در حوزه‌های مختلف است،  افزود: این ظرفیت‌ها چه در حوزه گردشگری به لحاظ آثار و ابنیه تاریخی که بخش عمده‌ای از بناهای بجا مانده از دوره قاجار را تشکیل می‌دهد و چه از لحاظ طبیعت بکری که در منطقه دارد می تواند به یک قطب مهم گردشگری در کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرماکو در این جشنوراه  ۷۵ نفر از ماهیگیران از شهرهای همجوار منطقه آزاد ماکو با شمال استان به همراه خانواده‌های خود با استقرار در محل دریاچه سد ارس ساعاتی را به گرفتن ماهی پرداختند و در نهایت با اهدای جایزه  از نفرات برتر تقدیر شد.

 

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

دکمه بازگشت به بالا