اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

سپاه ماکو 50 برنامه متنوع در دهه فجر برگزار می کند

معاون هماهنگ کننده سپاه ماکو گفت: همزمان با دهه مبارک فجر امسال 50 برنامه توسط سپاه ماکو اجرا می شود.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، سرهنگ پاسدار موسی عطاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: این برنامه ها در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، بصیرتی و عقیدتی اجرا می شودو علاوه بر آنها در این ایام کارگاه های گوهر تراشی، صنایع دستی و پنیر کوزه ای از طرح های قابل افتتاح در بخش اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح ها هم 600 میلیون ریال هزینه شده است و با شروع بکار این کارگاه ها برای 10 نفر شغل ایجاد می شود.
وی افتتاح مسجد روستای تازه کند، مسجد موسی بن جعفر ماکو و خانه محروم در روستای بری منطقه بورالان را از طرح های محرومیت زدایی عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح ها بیش از 580 میلیون ریال هزینه شده است.
به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو،  در شمال غربی آذربایجان غربی قرار دارد و بخشی از مرزهای ایران با کشورهای ترکیه و جمهوری خودمختار نخجوان در امتداد این شهرستان قرار گرفته است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا