اختصاص 133 میلیارد ریال برای توسعه گردشگری منطقه آزاد ماکو در سال جاری

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: علاوه بر سرمایه گذاری های بخش خصوصی، 133 میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان، برای توسعه صنعت گردشگری این منطقه در قالب 12 طرح در سال جاری هزینه می شود.
به گزارش خبر ماکو، حسین فروزان، به مناسبت روز جهانی گردشگری افزود: تهیه پرونده ثبت منظر تاریخی فرهنگی ماکو در فهرست میراث جهانی یونسکو با اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون ریال، آغاز عملی
ات مرمت کاخ موزه باغچه جوق با اعتبار 36 میلیارد ریال، مرمت و بازسازی قلعه تاریخی ماکو با اعتبار 11 میلیارد و 700 میلیون ریال، حفاری های باستان شناسی مجموعه تاریخی سنگر با اعتبار 2 میلیارد ریال و پل های تاریخی قلعه جوق و بشگوز ماکو با اعتبار 2 میلیارد و 300 میلیون ریال از اقدامات سازمان منطقه آزاد ماکو در این حوزه است.
وی از سرمایه گذاری قابل توجه بخش خصوصی در راستای توسعه زیرساخت های گردشگری منطقه آزاد ماکو خبر داد و اضافه کرد: احداث مجموعه های گردشگری و اقامتی از جمله مجتمع چند منظوره آذرمال با حجم سرمایه گذاری هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی 450 نفر از جمله مهمترین طرح ها در این بخش است.
وی اظهار کرد: هتل پنج ستاره جواهر با حجم سرمایه گذاری یک هزار و 151 میلیارد ریال و اشتغالزایی 120 نفر و هتل پنج ستاره ماوی با حجم سرمایه گذاری 306 میلیارد ریالی و اشتغالزایی 80 نفر از دیگر اقدامات صورت گرفته در این بخش در منطقه آزاد ماکو به شمار می رود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به احداث فرودگاه بین المللی این منطقه گفت: این فرودگاه قدرت رقابت پذیری منطقه آزاد ماکو در حوزه گردشکری را ارتقا می دهد.
منطقه آزاد ماکو به عنوان یکی از هفت منطقه آزاد کشور به لحاظ محدوده جغرافیایی منطبق بر شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در دولت تدبیر و امید به الگویی برای اقتصاد مقاومتی تبدیل شده است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومتر مربع بوده و به تنهایی بیش از 75 درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.
طی سال های 92 تا پایان پنج ماهه اول سال 96، تعداد کل مسافران و گردشگران ورودی از پایانه های مرزی منطقه سه میلیون و 40 هزار نفر بود که 39 درصد این افراد را اتباع دیگر کشورها تشکیل می داد.
منطقه آزاد ماکو دارای 11 مرکز اقامتی (هتل و مهمانپذیر) با 174 اتاق و 473 تخت است.











