آذربایجان غربیاخبار منطقه آزاد ماکواستان هابین المللسیاسی

استاندار آذربایجان غربی وارد ترکیه شد

هیئت اقتصادی و‌تجاری آذربایجان غربی با هدف شرکت در ششمین نشست همکاری‌های اقتصادی استان‌های مرزی ایران و ترکیه با استقبال استاندار استان وان ترکیه وارد این کشور شدند.

به گزارش خبر ماکو،استاندار آذربایجان غربی در بدو ورود به ترکیه با بیان اینکه هیئت اقتصادی ایران متشکل از مدیران دولتی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی است، گفت: تعامل و هم افزایی دو طرف و توسعه روابط همه جانبه در بخش‌های اقتصادی،تجاری، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی مهمترین اهداف این نشست است.

 معتمدیان افزود: امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های خوب دو طرف و وجود ۵۶۶ کیلومتر مرز مشترک آذربایجان غربی با ۴ استان ایغدیر، آغری، حکاری و وان ترکیه شاهد توسعه روابط و تعاملات بیشتر ایران‌ و‌ ترکیه باشیم.

وی با اشاره به اینکه پیشنهاد‌های خوبی برای طرح در این نشست جمع بندی شده، پیشنهاد‌های هم در این اجلاس برای طرح در سطوح بالاتر در کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور ارائه خواهد شد تا شاهد افزایش روابط اقتصادی، توسعه مرز‌های جدید و تسهیل و روان سازی فرایند‌های گمرکی و تجاری باشیم.

استاندار آذربایجان غربی از هدف گذاری افزایش حجم مبادلات تجاری دو‌کشور تا ۳۰ میلیارد دلار در سال خبر داد و تصریح کرد: آذربایجان غربی با توجه به داشتن پایانه‌های فعال بازرگان سرو و رازی با ترکیه، وجود مسیر ریلی و زمینی و‌ مرز‌های مشترک می تواند نقش آفرینی بیشتری در همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکیه داشته باشد.

استاندار وان ترکیه نیز هدف از این نشست را توسعه همکاری‌های استانی ۲کشور در مرز‌های شرقی ترکیه و غربی ایران در حوزه‌های اقصادی، تجاری، سیاسی و اجتماعی دانست و‌ گفت: افتخار بزرگی برای ما است که میزبان هیئت اقتصادی از استان آذربایجان غربی دوست و‌ همسایه قدیمی خودمان خواهیم بود.

اوزان بالچی افزود: در این نشست مسائل تخصصی استان‌های مرزی را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد تا با ترسیم نقشه‌های جدیدی شاهد توسعه همکاری‌های اقتصادی بیشتری باشیم.

ششمین نشست همکاری‌های اقتصادی استان‌های مرزی ایران و ترکیه سوم و‌چهارم مهرماه در شهر وان ترکیه برگزار خواهد شد.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − پنج =

دکمه بازگشت به بالا