اجتماعیشهرستان هاماکو

فرماندار ماکو:
در سه ماهه اول سالجاری ۹۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در ماکو کشف و ضبط شد

فرماندار ماکو گفت: در سه ماهه اول سال جاری حدود ۹۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر از عوامل تهیه، توزیع و قاچاق مواد مخدر کشف و ضبط و در این رابطه یک باند متلاشی و بیش از ۱۰ نفر دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند

به گزارش خبر ماکو، رامین موحدی در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان ماکو از تلاش‌های شبانه روزی اعضای محترم کمیته مقابله در کشف و انهدام باندها و شبکه‌های تهیه، توزیع و قاچاق مواد مخدر اظهار داشت: در سایه مجاهدت‌های نیروهای محترم نظامی، انتظامی امنیتی و قضایی خوشبختانه در شهرستان ماکو معتاد متجاهر وجود نداشته و این مهم در کنار فعالیت سایر کمیته‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به دست آمده است.

وی در ادامه با تقدیر از زحمات اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در جریان اجرای برنامه های هفته گرامیداشت مبارزه با مواد مخدر نیز ادامه داد: اجرای برنامه‌های متنوع از سوی کمیته‌های فرهنگی و پیشگیری می‌تواند جایگاه شهرستان ماکو را به لحاظ کاهش میزان مواد مخدر ارتقا دهد.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ماکو با اعلام اینکه کاهش سن اعتیاد به مواد مخدر و مصرف سیگار زنگ خطری برای متولیان فرهنگی می‌باشد، تاکبد کرد: اعلام فراخوان عمومی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد ، تدوین برنامه‌های سالانه در راستای اجرای طرح‌های پیشگیرانه و حمایت مادی و معنوی از طرح های مرتبط با این موضوع می‌تواند ادارات و نهادهای ذیربط را در اجرای مطلوب ماموریت‌های خود یاری رساند.

فرماندار شهرستان ماکو در پایان با تقدیر از زحمات یگان‌های کاشف اعلام کرد: در سه ماهه اول سال جاری حدود ۹۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر از عوامل تهیه، توزیع و قاچاق مواد مخدر کشف و ضبط و در این رابطه یک باند متلاشی و بیش از ۱۰ نفر دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − ده =

دکمه بازگشت به بالا