اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

دومین کاروان راهیان نور پلدشت به مناطق عملیاتی اعزام شد

منطقه آزاد ماکو – پلدشت – فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان پلدشت گفت: دومین کاروان راهیان نور برادران این شهرستان ظهر امروز، /پنجشنبه/ به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور اعزام شد.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، سرهنگ پاسدار مقصود داوری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کاروان در قالب هشت دستگاه اتوبوس و با همراهی ۳۲۰ نفر از برادران به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور اعزام شد.
وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین اقدامات در مقوله فرهنگ سازی است، اضافه کرد: جوانان در سایه بازدید از مناطق عملیاتی با رشادت های رزمدنگان اسلام در دوران دفاع مقدس آشنا می شوند.
به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، مناطق عملیاتی مستقر در استان های آذربایجان غربی و کردستان جزو مناطق عملیاتی شمالغرب کشور محسوب می شود و هرساله کاروان های راهیان نور را از مناطق مختلف کشور میزبانی می کند.
وجود مناطق عملیاتی مختلف دوران دفاع مقدس در این استان باعث شده است تا سالانه بیش از ۲۰۰ هزار نفر از استان های همجوار آذربایجان غربی از مناطق عملیاتی آن بازدید کنند.
شهدای شیمیایی، شهدای دارساوین، بلفت سردشت، شهید بروجردی نقده، شهید ناصر کاظمی و شهدای تمرچین پیرانشهر جزو یادمان های مهم آذربایجان غربی است که سالانه پذیرای زائران کثیری از اقصی نقاط کشور است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا