اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

قصه رها شدن مادر سالمند بی سر پناه در ماکو

امام جمعه ماکو گفت: نظام جمهوری اسلامی نظام ارزشی و حامی قشر آسیب پذیر است.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، به نقل از ایکنا، به دنبال انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر رها شدن مادری در یک روستا و بدون سرپناه سالم، بهزیستی ماکو این مادر را یافت و به سرای سالمندان ماکو انتقال داده شد.

مسئولین از این مادر سالمند چالدرانی که شب گذشته به سرای سالمندان ماکو انتقال یافته بود عیادت و دلجویی شد.

حجت الاسلام رنجبری در این دیدار با اشاره به انتشار برخی اخبار غیر واقع در فضای مجازی در مورد این مادر سالمند گفت: به دنبال انتشار خبر وضعیت نامطلوب مسکن پیر زن چالدرانی در یکی از روستاهای این شهرستان در فضاهای مجازی و سوء استفاده برخی از افراد از این خبر، این پیر زن همان شب با همکاری مسئولان و برای ارائه خدمات مطلوب و مراقبت به سرای سالمندان ماکو انتقال یافت.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی را نظام ارزشی و حامی قشر آسیب پذیر است افزود: جمهوری اسلامی از محرومان و نیازمندان شدیدا حمایت کرده و برخی از افراد می خواهند با شیطنت های خود تلاشها و خدمات نظام جمهوری اسلامی را زیر سئوال ببرند.

امام جمعه ماکو فعالیتهای چشمگیر در عرصه های محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان و محرومیتهای را از جمله اقدامات نظام جمهوری اسلامی اعلام کرد.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − یک =

دکمه بازگشت به بالا