اجتماعیپلدشتسیاسیشهرستان ها

هشدار امام جمعه پلدشت به جنگ روانی؛ دشمن با ترس‌افکنی به دنبال تضعیف اراده ملت است

 امام جمعه پلدشت، با اشاره به تلاش‌های دشمن برای ایجاد ناامیدی در جامعه از طریق تهدید و شایعات، بر ضرورت حفظ آرامش، تقویت همبستگی ملی و مقابله هوشمندانه با جنگ‌های روانی تأکید کرد.

به گزارش خبرماکو، حجت‌الاسلام رسول جمشیدی در خطبه‌های نماز جمعه پلدشت، تلاش‌های دشمن برای تضعیف روحیه عمومی از طریق ابزارهای ترس‌افکنی را بررسی کرد.

وی اظهار داشت: دشمن با بزرگ‌نمایی توان نظامی خود و انتشار اخبار هراس‌انگیز، به دنبال ایجاد فضای ناامیدی و وادار کردن جامعه به تسلیم و عقب‌نشینی است.

جمشیدی با تأکید بر لزوم برخورداری از نگاه واقع‌بینانه، خاطرنشان کرد: جامعه باید ضمن اتخاذ تدابیر لازم برای تأمین امنیت، از گرفتار شدن در دام جنگ روانی و هراس‌افکنی پرهیز کند.

وی حفظ انسجام داخلی و تقویت اعتمادبه‌نفس جمعی را از عوامل اصلی خنثی‌سازی اهداف دشمن دانست.

وی در ادامه افزود: مقابله مؤثر با تهدیدها نیازمند شناخت دقیق مخاطرات، برنامه‌ریزی استراتژیک و آمادگی برای صیانت از امنیت کشور است، بدون آنکه اجازه داد ترس از پیامدها، قدرت تصمیم‌گیری و اراده ملت را مختل کند.

امام جمعه پلدشت در بخش دیگری از سخنان خود با موضوع شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س)، ایشان را الگویی جامع از ایمان، معرفت، صبر و مسئولیت‌پذیری اجتماعی معرفی کرد.

وی با استناد به بیانات رهبری، بر اهمیت شناخت ابعاد شخصیتی و سیره عملی ایشان برای تعالی فردی و اجتماعی تأکید کرد.

در پایان، جمشیدی مجدداً بر ضرورت هوشیاری در برابر شایعات و حفظ آرامش عمومی به عنوان ابزارهای مقابله با جنگ روانی تأکید کرد و یادآور شد: این رویکرد باید در کنار صیانت از امنیت، با حفظ کرامت و حقوق مردم همراه باشد.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

دکمه بازگشت به بالا