فرماندار ماکو:
هویت بومی و معماری ایرانی_ اسلامی در شهرها حفظ شود

به گزارش خبرماکو؛ فرماندار ماکو گفت: آثار تاریخی و تاریخ یک کشور نشان دهنده هویت آن جامعه برای نسل های آینده است.
نادر کاظمی در جلسه کارگروه میراث ناملموس ماکو که در محل فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه ما در برابر نسل آینده در راستای تبلور ارزشهای هویتی خود مسئولیم،بر لزوم توجه به هویت بومی و معماری ایرانی_ اسلامی و دوری از سبک زندگی غربی تاکید کرد و اظهار داشت: آثار تاریخی و تاریخ یک کشور نشان دهنده هویت آن جامعه برای نسل های آینده است.
وی با اشاره به اینکه تاریخ در گذشته اتفاق افتاده و نسل به نسل به آینده انتقال می یابد، افزود: ماکو بهشت طبیعی ایران عزیز است و باید تلاش کرد تا ماکویی آباد به نسل های آینده انتقال یابد.
فرماندار ماکو بر لزوم توجه به هویت بومی و معماری ایرانی_ اسلامی و حفظ این هویت ها و دوری از زندگی های سبک غربی تاکید کرد
کاظمی با عنوان اینکه ماکو با توجه به پیشینه تاریخی که دارد، دارای آثار باستانی زیادی است، ادامه داد: حفاظت و پاسداری از آثار تاریخی و ملی تنها وظیفه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیست بلکه باید یک عزم ملی وجود داشته باشد و همگان در این عرصه وارد شوند.
وی اضافه کرد: میراث فرهنگی با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد نسبت به گردآوری آداب سنن محلی و برگزاری جشنواره های مختلف در شهرستان اقدام نماید.
خبرنگار: مهدی تندرست












1 دیدگاه