۱۰۴ روستای ماکو پس از انقلاب اسلامی برق دار شده است

منطقه آزاد ماکو – ماکو – مدیر توزیع نیروی برق ماکو با اشاره به برق دار بودن ۱۰ روستای این شهرستان در زمان وقوع انقلاب اسلامی گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون نیز ۱۰۴ روستا برق دار شده است.
به گزارش پایگاه خبری خبرماکو، علی رضازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود ۸۲ درصد کل روستاها و ۹۲ درصد کل روستاهای برق دار این شهرستان در ۴۰ سال گذشته به شبکه برق متصل شده است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مشترکان شهری ماکو به شبکه برق متصل هستند، افزود: علاوه بر آن همه روستاها بالای ۱۰ خانوار نیز در این شهرستان به شبکه برق وصل شده است.
وی بیان کرد: روستاهای باقی مانده زیر ۱۰ خانوار است که به علت سکونت فصلی برق دار نشده ولی در برنامه برق رسانی مدیریت توزیع برق قرار دارد.
مدیر توزیع نیروی برق ماکو ادامه داد: طول شبکه برق رسانی این شهرستان در ابتدای انقلاب، ۸۵ کیلومتر بود که پس از ۴۰ سال به یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر رسیده است.
رضازاده، ایستگاه های تامین برق موجود در آذربایجان غربی را تا سال ۱۳۵۷ نزدیک به ۳۰ ایستگاه اعلام کرد و گفت: امروز این ایستگاه ها به ۵۴۱ مورد رسیده که نشان دهنده ۱۸۰ برابر شدن تعداد آنهاست.
وی افزود: تعداد مشترکان برق در ماکو، ۳۹ هزار مشترک است.
به گزارش خبرماکو، شهرستان ماکو در شمال آذربایجان غربی با بیش از ۹۷ هزار نفر جمعیت، ۱۲۸ روستا دارد.












۲ دیدگاه