آذربایجان غربیاخبار منطقه آزاد ماکواستان هااقتصادیسراسریسیاسیگزارش تصویریمناطق آزاد

وزیر اقتصاد در مرز بازرگان؛ از بررسی میدانی مشکلات تا انتظار برای گره‌گشایی از ترانزیت

وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان سفر به منطقه آزاد ماکو، با حضور در گمرک بازرگان، موانع تردد ناوگان ترانزیتی، مشکلات عبور و مرور مسافران و وضعیت زیرساخت‌های این گذرگاه راهبردی را از نزدیک بررسی کرد.

به گزارش خبرماکو، علی مدنی‌زاده در این بازدید با همراهی جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار آذربایجان‌غربی، حسین گروسی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو و مسئولان استانی و محلی، در جریان روند فعالیت‌های گمرکی و مسائل موجود در مرز بازرگان قرار گرفت.

بررسی مشکلات تردد کامیون‌های بین‌المللی، ضرورت کاهش زمان توقف ناوگان، تسریع تشریفات گمرکی، بهبود زیرساخت‌های مرزی و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول از محورهای این بازدید بود.

 مرز بازرگان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مسیرهای ارتباط زمینی ایران و ترکیه، نقش تعیین‌کننده‌ای در تجارت خارجی، ترانزیت کالا و اقتصاد منطقه آزاد ماکو دارد.

اما پرسش اساسی این است: خروجی این بازدید برای رانندگان، مرزنشینان و فعالان اقتصادی چه خواهد بود؟

انتظار می‌رود مسئولان مربوط، ضمن اعلام برنامه زمان‌بندی مشخص برای رفع موانع، نتایج اقدامات اجرایی را به‌صورت شفاف به اطلاع مردم برسانند؛ چراکه حل مشکلات مرز بازرگان بیش از بازدید و وعده، نیازمند تصمیمات عملی، هماهنگی فرامرزی و پیگیری مستمر است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + پانزده =

دکمه بازگشت به بالا