اخبار منطقه آزاد ماکوپلدشتشهرستان هاشوطماکوورزشی
دومین دوره مسابقات کورس (اسب دوانی) منطقه آزاد ماکو

به گزارش خبرماکو ، مدیر اجتماعی ، سلامت و ورزش سازمان منطقه آزاد ماکو از برگزاری دومین دوره مسابقات کورس (اسب دوانی) منطقه آزاد ماکو خبر داد.
علی فرج پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرماکو اظهار داشت: این مسابقات به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت و روز روستا و عشایر در سطح منطقه برگزار خواهد شد.
وی افزود:با توجه به قابلیتهای منطقه آزاد ماکو در اسبسواری و برگزاری این دوره از مسابقات، امید است که این منطقه به قطب سوارکاری آذربایجانغربی تبدیل شود.
مدیر اجتماعی، سلامت و ورزش سازمان منطقه آزاد ماکو با بیان اینکه در دین مبین اسلام نیز به سوارکاری سفارش بسیاری شده است، اضافه کرد: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات تقویت این رشته در منطقه و ایجاد فضایی شاد و تفریحی برای مردم بوده است.
مدیر اجتماعی، سلامت و ورزش سازمان منطقه آزاد ماکو با بیان اینکه در دین مبین اسلام نیز به سوارکاری سفارش بسیاری شده است، اضافه کرد: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات تقویت این رشته در منطقه و ایجاد فضایی شاد و تفریحی برای مردم بوده است.
وی گفت: علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در این مسابقات با شماره ۰۴۴۳۱۰۰ داخلی ۶۷۰و ۳۲۱ تماس حاصل فرمایند.
فرج پور ادامه داد: شرایط اصلی حضور در این مسابقات داشتن بیمه ورزشی است، که ثبت نام کنندگان با حضور در ادارات ورزش و جوانان سه شهرستان نسبت به بیمه نمودن خود اقدام کنند.
وی اضافه کرد: زمان برگزاری روز جمعه ۱۵مهر ماه در محل میدان طیاره قدیم روبروی شهرک صنعتی ماکو خواهد بود و برندگان با جوایز نقدی تجلیل خواهد شد.
اجرای موسیقی های سنتی و محلی، برگزاری نمایشگاه نان و آش محلی، اجرای مسابقه حرکات نمایشی با اسب، اجرای مسابقه تیراندازی با اسب و اجرای مسابقه کورس (اسب دوانی در دو سطح ۱ و ۲محلی) از چمله برنامه های جانبی در این دور مسابقات اسب دوانی خواهد بود.
به گزارش خبر ماکو، منطقه آزاد ماکو بزرگترین منطقه آزاد کشور شامل سه شهرستان ماکو، شوط و پلدشت است.
نخستین دوره مسابقات کورس اسب سواری سال ۱۳۹۶ با حضور ۶۰ سوارکار در منطقه آزاد ماکو برگزار شد.











