آذربایجان غربیاجتماعیاستان هاحوادثشهرستان هاماکو

خودرو‌های موجود در پارکینگ انتظامی شهرستان ماکو تعیین تکلیف می‌شوند

با دستور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، خودرو‌های موجود در پارکینگ انتظامی شهرستان ماکو تعیین تکلیف می‌شوند.

به گزارش خبرماکو؛ ناصر عتباتی به همراه مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در پنجمین برنامه سفر کاری خود در روز تعطیل به منطقه آزاد ماکو به منظور پیگیری تعیین تکلیف خودرو‌های موجود در پارکینگ‌ها از محل پارکینگ انتظامی ماکو بازدیدکردند.

وی در جریان این بازدید اظهار داشت: یکی از تاکیدات ریاست معظم قوه قضائیه که در استان نیز در دستور کار ویژه قرار دارد بحث تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی توقیفی است که با بازدید‌های میدانی و تشکیل جلسات متعدد هماهنگی هم در مرکز استان و هم در حوزه‌های قضایی این امر مورد رصد و پیگیری است و اقدامات خوبی نیز در این خصوص صورت گرفته است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی  و دادستان  عمومی و انقلاب اسلامی در این بازدید بر تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های موجود در این پارکینگ‌ها برایر مصوبات مربوطه تاکید نمودند و خطاب به دادستان و یگان‌های توقیف کننده دستور دادند که با شناسایی متصرفین زمان توقیف، خودرو‌ها را تحویل آنها دهند، مگر اینکه خودرویی دارای مدعی باشد.

وی همچنین دستور دادند که خودرو‌هایی که قابلیت بازگشت به چرخه ترافیک ندارند هر چه سریعتر در مورد آنها تصمیم قانونی اتخاذ گردد.

قاعده‌مند شدن توقیف‌ها و پرهیز از توقیف‌های غیر ضروری تاکیدات دیگر عتباتی به نیرو‌های انتظامی بود.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا