اخبار منطقه آزاد ماکواقتصادیشهرستان هاماکو

رصد مستمر و واکنش سریع به تخلفات در حوزه اراضی کشاورزی شهرستان ماکو

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ماکو با اشاره به رصد دقیق و اقدامات پیشگیرانه در حوزه حفاظت از اراضی کشاورزی از صدور ۱۱ مورد اخطار توقف عملیات ساخت‌وساز غیرمجاز در ۲ ماه نخست سال خبر داد.

به گزارش خبرماکو،سعید امینی در گفت و گو با خبرنگار خبر ماکو  اظهار داشت: در فروردین‌ماه، با هشت مورد اخطار قانونی از ادامه فعالیت‌های خارج از ضوابط در اراضی زراعی جلوگیری شد و در اردیبهشت‌ماه نیز سه اخطار توقف عملیات صادر شد که همگی به‌موقع به اجرا درآمدند.

وی با تأکید بر اجرای دقیق قوانین، از صدور چهار مورد مجوز اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی در اردیبهشت‌ماه خبر داد و افزود: این تبصره ابزاری قانونی برای برخورد قاطع با تخریب و تغییر کاربری غیرمجاز است که با هماهنگی یگان حفاظت با سرعت و دقت پیاده‌سازی می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ماکو ادامه داد: پایش میدانی، شناسایی به‌موقع، صدور اخطار و پیگیری اجرای احکام قضایی، حلقه‌های زنجیره‌ای عملکرد مؤثر ما در حفاظت از اراضی کشاورزی شهرستان هستند.

امینی اضافه کرد: حفظ زمین‌های کشاورزی نه‌تنها مسئولیت قانونی، بلکه تعهدی ملی برای صیانت از منابع تولید غذاست و در این مسیر هیچ‌گونه اغماضی در برابر متخلفان نخواهیم داشت.

 

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا