اخبار منطقه آزاد ماکو

فعالیت رسمی منطقه آزاد ماکو باعث تعالی خدمات و رفاه برای مردم شده است

با حضور استاندار آذربایجانغربی بهره برداری از یک طرح آبرسانی روستایی و کلنگ زنی سه طرح تولیدی خدماتی و کشاورزی در ماکو آغاز شد.

خبر ماکو :به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان غربی ، سعادت در مراسم بهره برداری طرح آبرسانی به ۵ روستای منطقه بورالان ماکو گفت :برای اجرای این طرح بیش از ۳۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال هزینه است.IMG_9418

وی با بیان اینکه طرح آبرسانی به ۵ روستای بورالان ماکو در روستاهای دور افتاده در قالب طرحهای محرومیت زدایی نظام جمهوری اسلامی صورت می گیرد،افزود : آغاز فعالیت رسمی منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو در این نقطه از کشور باعث تعالی خدمات و رفاه برای مردم شده است.

استاندارآذربایجان غربی با اعلام اینکه دولت به این منطقه توجه ویژه دارد تصریح کرد : در اجرای طرحهای محرومیت زدایی زمینه را برای حضور مردم فراهم نموده و از نیروی مردمی خیرین هم استفاده نماییم .

محمدی اقدم مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی هم در این مراسم با بیان اینکه در هفته دولت به۸۷ روستا با ۱۲ هزار و ۷۵۶ خانوار در استان آذربایجان غربی آبرسانی می شود گفت : برای اجرای این طرحها مجموعا ۳۰۴ میلیارد و ۴۶۹ میلیون ریال هزینه می شود.

وی افزود : این طرحها در اکثر شهرستانهای استان به بهره برداری می رسند .

کلنگ زنی کارخانه فرو آلیاژ ،کلنگ زنی احداث شبکه آبیاری و زهکشی ساریسو و کلنگ زنی نمایشگاه دایمی منطقه آزاد ماکو از دیگر طرحهایی بودند که با حضور استاندار آذربایجان غربی، علی پور نماینده مردم شهرهای ماکو چالدران شوط و پلدشت وفروزان مدیر عامل سازمان منطقه آزادماکو و مسئولان عملیات اجرایی آنها آغاز شد .

استاندار آذربایجان غربی در سفر یک روزه خود به ماکو همچنین از فرودگاه در دست اجرای ماکو ، ترمینال ۱۲ هکتاری منطقه آزاد ، محل احداث نیروگاه برق و گمرک بازرگان بازدید و در جریان آخرین وضعیت اجرای این طرحها قرار گرفت .
خبر تولیدی
خبرنگار: ۴۵
انتهای پیام

IMG_9194 IMG_9256 IMG_9284 IMG_9337 IMG_9409 IMG_9431 IMG_9485 IMG_9550 IMG_9584

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 2 =

دکمه بازگشت به بالا