اخبار منطقه آزاد ماکو

همزمان با دهه فجر؛ ۷ طرح کشاورزی در ماکو به بهره برداری می رسد

منطقه آزاد ماکو – ماکو – مدیر جهاد کشاورزی ماکو گفت: هفت طرح کشاورزی همزمان با دهه فجر امسال در این شهرستان به بهره برداری می رسد.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، قاسم تاروردیزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح ها شامل آبیاری تحت فشار /قطره ای/ روستاهای تیکه عجم، گجوتو باشکند و آبیاری تحت فشار /بارانی/ روستاهای میلان و غله زاغاسی می باشد.
وی افزود : همچنین مرمت و لایروبی قنات روستای تیکمه کرد و پوشش بتنی کانال روستای هاسون بزرگ از جمله دیگرطرح ها قابل افتتاح می باشد.
وی ادامه داد: اعتبار هزینه شده برای این طرح ها سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بوده و از محل اعتبارات استانی و ملی تامین شده است.
به گزارش خبر ماکو شهرستان ماکو با ۱۲۸ روستا و ۴۰ هزار نفر جمعیت، ۴۰ درصد جمعیت شهرستان را به خود اختصاص داده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 18 =

دکمه بازگشت به بالا